perjantai 18. helmikuuta 2011

Uusi blogi, muuten ei mitään uutta

Nyt loppui ymmärrys vuodatusta kohtaan, koska ne ihan hirveät mainokset pomppii siinä tekstin päällä. Muutenkin ilme kaipasi jo päivittämistä ja helpompihan se on näin puhtaalta pöydältä aloittaa. Jospa tämä taas innostaisi enemmän bloggaamaankin...

Viimevuodelta jäi bloggaamatta pitkästä aikaa aloitetun savityöharrastuksen tuotokset. Kovin intensiiviseksi harrastus ei päässyt kylläkään kehittymään, parin viikonloppukurssin verran savea vaivailin. Täksi kevääksikin ilmoittauduin parillekin kurssille, mutta muut menot tulevat väliin ja on pitänyt perua osallistumiset niille.

Rakusavikulho.

Rakusavihelmi, joka on tehty mikrorakutekniikalla, eli rakupoltto mikroaaltouunissa erityisessä kapselissa.

Paperisavisia alustoja, joilla voi varmaankin tehdä jotakin.

Rakusavinapit.
Isot ovat päätyneet talvitakin tylsien muovinappien tilalle.

Posliini-paperisavikulho.

Kurssit, joilla esineet on valmistettu olivat Helsingin ja Espoon työväenopiston kursseja. Aivan loistavia kaikki!3 kommenttia:

  1. Leipää ja suolaa uuteen tupaan! :) Kieltämättä Vuodatuksen mainokset ovat häiritseviä. Toivottavasti bloggaamisinto ei Bloggerin myötä ainakaan lopahda, musta kun on kiva seurata sun puuhia (oho, nyt mä vaikutan joltain stalkkerilta :D). Nytkin taas upeita savitöitä, nuo paperisavityöt varsinkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia Vilma ja itse taasen kuulut omiin suosikkiblokkaajiini! Tuo posliini-paperisavi on omakin suosikkini ja varmaan ihan perusposliinisavikin olisi ihanaa. Harmi vaan, ettei sellaisia kursseja ole tarjolla, jossa käytettäisi pääasiassa posliinia...

    VastaaPoista
  3. Ihania savitöitä! Ja tervetuloa Bloggeriin. Mä oon ainakin ollut tosi tyytyväinen siihen, enkä takaisin vuodatukseen enää vaihtaisi. Säästän edelleen savijuttuja siihen, kun mikään muu ei enää innosta ja kaikki mättää, kun luulen että niistä ei ole sitten enää paluuta. Vaan niin se taisi korujenkin kanssa käydä. ;)

    VastaaPoista