lauantai 10. joulukuuta 2011

Syksyn neuleita

Olenpa ollut aika laiska sekä neulomaan että kirjoittamaan niistä muutamista jutuista, joita olen tehnyt, tänne blogiin. Alkusyksy oli oikeastaan kyllä ihan tuottoisaa aikaa, mutta sen koommin en ole tehnyt mitään.Ensin neuloin Modan (jokin vuoden 2011 numero) ohjeella itselleni keltaisen villatakin. Lankana on Rowanin villalanka (olisiko 4ply). Langan ostin aikanaan Tallinnasta Karnaluksista. Aika hyvälaatuista lankaa. Nyppyjä on tullut käytössäkin vain ihan muutamia.Takki on ollut ihan lempivaate valmistuttuaan vaikken yleensä noista palmikoista niin välitä.


Toinen iso työni oli siskolleni 30-vuotislahjaksi virkkailemani isoäidinneliöpeitto. Lankana on Novitan puro, jota menikin ihan kiitettävä määrä. Yhdestä 50 gramman kerästä, kun tuli vain kaksi ruutua ja olisikohan peitossa 7*8 tai 7*9 ruutua.


Huopaa oli kiva tehdä ja siitä tuli ainakin omasta mielestäni oikein kiva. Ei melkein tehnyt mieli luopua siitä ollenkaan.

5 kommenttia:

 1. Ompas pirtsakka ja kaunis takki. Isotöinen tuo upea peittokin.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis ja kauniin värinen neuletakki. Palmikot toimivat aina. :) Hatunnosto ison virkkuutyön tekemisestä. Ja etenkin siitä, että raaskit antaa sen lahjaksi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kauniista kommenteista. Keltainen villis on tosiaan ihan tämän syksyn ykkössuosikki ja nytkin päällä. Ja peiton poisantaminen tuntui oikein luonnetta kehittävältä teolta.

  VastaaPoista
 4. Annoin sulle blogipalkinnon. Käy hakemassa mun blogista, jos haluat :).

  VastaaPoista
 5. Hei, aivan ihana neuletakki. Onko sulla ohjetta tuohon? :)

  VastaaPoista